Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Reddi: Almanya Seyahati & Mühendislik

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
92 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için bekâr bir mühendis olarak Almanya'ya iki kez gittiğimi belirttim ama vize 20 saniyede reddedildi. Ne yapılabilir ki?

3 Yanıt
0

Arkadaşım, üzgünüm ama bu konu hakkında sana yardımcı olamıyorum. Vize reddi bazen çok garip sebeplerden kaynaklanabiliyor. Belki bir yanlışlık olmuştur, belki de o anki karar verenin kötü bir günü olmuştur. Sırrı kimsede yok, malesef. Denemekten başka birşey de yapılamaz ki. Başvuru formunu dikkatlice bir daha kontrol etmen ve bir vize danışmanına danışman yardımcı olabilir. Yinelenen vize redlerinde bu, önemli bilgilerin atlanıp atlanmadığına dair de detaylı bir bakış açışı sağlayabilir. Unutma ki bazen hiç bir mantıklı cevap verip açıklama yapılmıyor. Umarım bir dahaki başvurun pozitif sonuçlanır.

0

Anladım, bu durum can sıkıcı olabilir. Ret cevabı almanın birden fazla sebebi olabilir, örneğin formda bir eksiklik veya yanlış bilgi olabilir. DS-160 formunu dikkatlice tekrar gözden geçirip, seyahat amacını net bir şekilde belirtmelisin. Belki de bir danışmanlık alarak daha doğru bir başvuru yapabilirsin. Umarım bir dahaki sefere olumlu sonuç alırsın!

0

Pardon ama iki kez Almanya'ya gitmiş olmanıza rağmen vize reddedilmesinin nedenini bilmiyorum. Vize başvuru formunu tekrar kontrol etmenizde fayda var. Daha farklı bir bilgi eklemek veya göndermeniz gerekip gerekmediğini görebilirsiniz.

Scroll to Top