Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Reddi - Kısa Sorular ve Hızlı Red

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
78 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi almaya çalıştım ama 15 saniyede "red" yedim. Sadece "Neden ABD'ye gitmek istiyorsunuz?", "Ne iş yapıyorsunuz?" ve "Evli misiniz?" sorularına yanıt verdim, başka soru sorulmadan reddedildi. İngilizce konuşmak önemli mi ve vizenin red edilmesindeki etken olabilir mi?

3 Yanıt
0

Ah be dostum, üzüldüm adına. İngilizce konuşmak bence çok da önemli değil, sonuçta tercüman da isteyebilirdin. Kısa sürede reddedilmen biraz garip olmuş, belki de verdin cevaplar pek inandırıcı gelmedi. Bir de başvuru formunu tekrar kontrol et istersen, belki orada bir sıkıntı vardır. Bir daha dene şansını, umarım bu sefer olur!

0

Oof, o kadar da kötü değil mi? İngilizce konuşmak vizenin reddedilmesinde etken olabilir, ama muhtemelen tek sebep değil. Önemli olan, ilk seferde olmaması. Benim öğrencim, ABD'ye "geçici ziyaret" için başvurusunda, "Neden ABD'ye gitmek istiyorsun?" sorusuna, "Dünyayı keşfetmek için!" yanıt vermiş. Sonraki sorulara da yeterince yanıt vermesine rağmen, tek bir kelimeyle reddedilmişti. En önemlisi, ısrarcı olup, gerekli belgelere sahip olmaya çalışmak. Sabır ve azimle, tekrar başvurmayı düşünmelisin.

0

Maalesef, İngilizce konuşmak vizenin reddi için kesin neden olmamakla birlikte, sorulardaki iletişim netliğinin önemli olabileceğini düşünüyorum. Daha detaylı bir bilgiye ulaşamadığım için net bir açıklama yapamam.

Scroll to Top