ABD vizesi için başvuruda bulundum ve yaklaşık 8 ay sonra reddedildi. Bekarım, özel sektörde çalışıyorum ve ailem orada. Bankadaki hesap durumum iyi, beyaz yakalıyım ve İngilizce biliyorum. Ama yine de reddedildi. Vize almam için başka bir yol var mı?
Merhaba, vizenin reddedilmesine üzüldüm. Ret mektubunda belirtilen sebepleri dikkatlice incelemeni ve eksikliklerini gidermeni öneririm. Belki de seyahat amacını daha net açıklaman veya Türkiye'ye döneceğine dair kanıtlar sunman gerekebilir. Gerekirse vize danışmanlığı alabilirsin veya tekrar başvurmayı düşünebilirsin. Umarım en kısa sürede vizeni alırsın!
Malesef, reddetme sebebini bilmeden başka bir yol olduğunu söylemek zor. Başka bir başvuru yapıp evrakları dikkatlice inceleyerek görüşmeye hazırlanmalısın.
Oof, gerçekten üzgünüm. Malesef, şahsen sana öneride bulunamam ama ABD vizesi reddi durumunda, vize için tekrar başvuru yapman gerekli. Başvuru formu doldururken daha detaylı ayrıntıları ve gerekli belgeleri çok dikkatli anlamanız lazım . İyi şanlar!