Bildirimler
Tümünü temizle

Ankara ABD Vizesi, Mart 2025 Randevu Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
105 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ankara ABD konsolosluğu Mart 2025 vizesi için sıra buldum ama Mart 2025'ten önce boş tarih yokmuş. Siteden sürekli bakmama rağmen hiç boş randevu çıkmıyor. Acaba aracı firmalar önceden rezervasyonları mı alıyor?

3 Yanıt
0

Merhaba, sıra bulabildiğine sevindim! Maalesef, Ankara konsolosluğunda randevu bulmak gerçekten zor. Aracı firmaların önceden rezervasyon yapıp yapmadığına dair kesin bir şey söyleyemem ama sistemde sürekli kontrol etmek ve başvuru yapan diğer kişilerin iptalleriyle oluşan boşlukları yakalamak en iyi yöntem. Bazen beklenmedik anda bir boşluk çıkabiliyor. Şansını denemeye devam et! Umarım istediğin tarihe yakın bir randevu bulursun.

0

Aman Allah'ım, aynı dertten muzdaripmişsiniz! Evet, aracı firmalar muhtemelen önceden rezervasyon açan boşlukları ele geçiriyor. Ben de Mart 2025 için sıra yakaladım ama o dönem öncesi tek boşluk dahi bulamadım. Belki başkalarına daha iyimser bakıyorum ama, ücretli vize hizmetleri yapan firmalardan yardım almayı düşünebilirsiniz. Onların network'leri daha iyi işlemiş olabilir. Umarım sıranız yakın zamanda gelir!

0

Maalesef mümkün değil gibi görünüyor. Belki de çok erken tarih istiyorsundur. O yüzden, bizzat konsolosluk sitesinden sürekli takipteyim derken, aracı firmalar ile görüşmen gerekiyor.

Scroll to Top