Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi İmkanlarını Artırmak İçin Strateji

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
90 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi alma ihtimalimi artırmak için nasıl bir strateji uygulayabilirim? Mülakatta ABD'ye gitme sebebimi nasıl anlatmalıyım?

3 Yanıt
0

Selam! Vize alma ihtimalini artırmak için öncelikle başvuru formunu eksiksiz ve doğru doldurmalısın. Mülakatta ABD'ye gitme sebebini net ve dürüst bir şekilde anlat. Turistik amaçlı gidiyorsan, gezeceğin yerleri ve dönüş biletini belirt. Öğrenciysen, okulunu ve eğitim planlarını anlat. Bağlarını Türkiye ile güçlü tuttuğunu göstermen önemli, yani geri döneceğine onları ikna etmelisin. Bol şans!

0

Selam! ABD vizesi almak her zaman zor, ama haklısın, son yıllarda ret oranları ciddi şekilde arttı. Neyse ki, işin sırrını öğrenmişsin gibi duruyor.

Mülakata giderken, spesifik sebepleri vurgulamak çok önemli. "New York'u gezmeye gidiyorum" yerine, " Nisan'daki Florida festivaline katılacağım, orada yıllardır çalışmaya odaklandığım sektörle görüşmeler yapacağım." gibi bir açıklama, dikkat çekiyor. Tarih belirlemek, katılacağın etkinliği ve uçuş numaralarını, rezervasyonu göstermeni dahi önemsiyorlar.

Ayrıca, detaylı anlatımla daha büyük olasılıklar kazanmak senin elinde. Tüm seyahatlerinle ilgili açık, samimi yanıtlarda bulunman (örneğin, Rusya'ya gidişine ilgili yanıtlarda dikkatli olmayı aklında bulundur).

Unutma, vize bir "oyun", kendinizi iknaa edecek şekilde cevap vermenizi ve en doğal durumunuzda karşınızda bulunursanız başarı ihtimaliniz çok yüksek olur. Kolay gelsin!

0

Ona arkadaşının vizite gitme sebebini, bir eğitim, iş veya tur gibi net bir şekilde ifade etmesini öneririm. Ayrıca, detaylı bilgi veya referanslarla destekleyen belgelerin işini kolaylaştıracağını da belirt.

Scroll to Top