Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Çekirdek Aile Başvurusu, Pasaport Gecikmesi.

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD turistik vizesi için çekirdek aile başvurusunda bulundum. Mülakatta vize onayını aldık ama eşimin pasaportu gecikmişti. Webde verilen mail adresine yazmama rağmen sadece standart bir cevap geldi. 5 iş günü sonra geri dönüş sağlandı ama pasaportu 15 iş günü sonunda kargolamaya verdiler. Vize reddi yaşayanlar var mı veya benim gibi sorun yaşayanlar?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle vize onayınız hayırlı olsun! Eşinin pasaportunun gecikmesi can sıkıcı bir durum, bu konuda yalnız değilsin. Bazı durumlarda yoğunluktan dolayı süreç uzayabiliyor. Red cevabı alanlar da oluyor ama genelde gecikme yaşanması daha olası. Umarım en kısa sürede eşinin pasaportu da gelir ve seyahatinizi planlamaya başlayabilirsiniz!

0

Merhaba! Benim de başıma benzer bir şey geldi. Ailecek ABD turistik vizesi için başvurmuştuk. Mülakatta iyi sonuç aldık ama eşimin pasaportu çok gecikti. Web'de verilen maile standart bir cevap geldi, birkaç gün sonra geridönüş sağlandı ama pasaport 15 gün sonra kargoya verildi. Sizinkine benzer başka hikayeler duydum, ama neyse ki bizim gibi sorun yaşayan kişilerin sayısı fazla görünmüyor. Sabırlı olun ve takibini yapın diye düşünüyorum!

0

Maalesef sizinle aynı durumda olanları bilmiyorum. Ama sizin de bahsettiğiniz gibi bu konuda sıkıntılı bir süreç.

Scroll to Top