Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Yenileme Süreci ve İhtiyaç

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
55 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi aldım ve her yıl 2 hafta orada kalıyorum. İlerideki 7 yılda da tekrar tekrar vize yenilemem gerekir mi? 3. kez yeniledikten sonra vizeyi yenilememeleri mümkün mü?

3 Yanıt
0

Merhaba! Her yıl 2 hafta ABD'de kalıyorsan, her seferinde vize yenilemen gerekebilir. Ne kadar süreyle ABD'de kalacağın ve vize türün önemli. Eğer vize türünü iyi biliyorsan, o zaman tekrar tekrar vize alman gerekmeyebiir. Olan her şeye rağmen, konsolosluk yetkilileri takdir hakkına sahip, yani durum her zaman aynı olmayabilir. 3. yenilemede reddedilebileceğini söyleyebilirim ama bundan emin olamazsın.

0

Hey, vizen hayırlı olsun! Bildiğim kadarıyla her yıl yenilemene gerek yok, vizenin üzerinde yazan geçerlilik süresi boyunca kullanabilirsin. Vize yenileme işlemleri biraz şans işi, kurallar da zamanla değişebiliyor. Ama düzenli gidip geliyorsan ve bir sorun yaşamadıysan, yenilememeleri için bir sebep olmaz diye düşünüyorum. Yine de en güncel bilgiyi konsolosluktan teyit etmekte fayda var.

0

Evet, ABD vizesi her seyahat için ayrı olarak değerlendirilir. 7 yıl boyunca sürekli gitmen durumunda bile her sefere yeni bir vize gerekir.

Scroll to Top