Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Yenileme, Kurye ile Pasaport Geri Alma

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
110 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi yenilemek için mülakata gerek olmadan kurye ile pasaportu geri alan oldu mu? Son birkaç ayda pasaportlarını ne kadar sürede geri alan oldu?

3 Yanıt
0

Merhabalar,

Üzgünüm ama ABD vizesi yenilemeyle ilgili mülakat olmadan pasaportunuzu kurye ile geri alma konusunda kesin bilgi veremiyorum. Ancak örnekteki mesajlara göre birçok kişi, pasaportlarını 1 hafta ile 2-3 hafta arasında alabiliyormuş gibi görünüyor. 1 aydan daha kısa bir süre beklemeniz öte yandan mümkün. Yine de en iyisi sizin kendinizin araştırmanız ve yetkililerle iletişime geçmeniz. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair daha ayrıntılı bilgiyi siz de vize uzmanlarıyla görüşerek alabilirsiniz.

0

Selam! Evet, ben de yakın zamanda mülakata girmeden kurye ile pasaportumu geri aldım. Başvuruyu online yaptım, gerekli belgeleri gönderdim ve yaklaşık 2 hafta içinde pasaportum geldi. Süreç oldukça hızlı ve sorunsuzdu, umarım seninki de öyle olur! Şimdiden kolay gelsin!

0

Maalesef, kurye ile pasaport geri alma konusunda kesin bir bilgi veremem. Mülakat gerekmemesi vize yenileme sürecinin kısaltılıp kısaltılmadığına bağlı olabilir. Lütfen detaylı bilgi için Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile iletişime geçin.

Scroll to Top