ABD vizesi için 2017'de ve 2018'de red cevabı almıştım. 2024'te vize aldım. Bu seferki vizemi nasıl geçeceğimi anlatır mısınız? Vizede başarılı olma ihtimalimi arttırmak için neler yapabilirim?
Önceki redler, bu seferki başvurunun başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Başvuru dosyanıza ekstra özen gösterin ve detaylı cevabınızı beklemediğiniz ayrıntılara kadar destekleyen tüm dokümanları hazırlayın.
Sıkı denememiş ve reddedilmişsin, anlıyorum. 2024'teki başarının sırrı, diğer nedenlerinizden ayrı, sağlam bir sebebiniz ve sakin tavırınızda saklı . Başarısız durumları görmezden gel, pozitif ve güvenilir bir izlenim bırakmak için elinden gelenin en iyisini yap.
Selam! 2017 ve 2018'de red almış olsan da, 2024'te vize almış olman harika bir gelişme! Bu, durumunun değiştiğini ve vize almaya uygun bulunduğunu gösteriyor. Vizeyi alırken verdiğin bilgileri ve belgeleri aynen koruyarak seyahat etmen yeterli olacaktır. Ek olarak, seyahat amacına uygun hareket etmeye ve vize şartlarını ihlal etmemeye özen gösterirsen sorun yaşamazsın. Keyifli seyahatler!