ABD turist vizesi için 10 ay önce başvurdum ve randevu aldım. Vize reddiyle ilgili endişelerim var. Canada vizesi başvurumuzu olumsuz sonuçlandı ve bu ABD vizesi için olumsuz etki yapar mı? Finansal durumum, ailesel bağlarım ve geçen vizeler, vize başvurusunda etkili miydi? Görüşmede aldığım soruları doğru bir şekilde cevaplamam, vize almakta önemli miydi?
Merhaba! ABD vizesi için endişelenmenizin anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum. Kanada reddi, ABD vizesi için olumsuz bir etki yaratabilir; özellikle, eşinizin kardeşinin ABD'de çalışıyor olması vb. durumlarla birleştirildiğinde. Ancak, sizinle görüşen memur, bu durumu iyi yönetmiş.
Finansal durumunuz, ailesel bağlarınız ve geçen vizeleriniz, başvurunuza etkisi olan faktörlerdi, bunların görüşmede dikkate alındıktan eminim. Aldığınız soruları doğru cevaplamanızın önemi çok büyük; dürüst yanıtlar memuru en olumlu şekilde etkileyecek önemli unsurlardı. Ve sizi sormadan vizeyi vermek anlamına gelmedi.
Kısacası, endişelenmenize gerek yok. Bu kadar çok önemli bir randevuda olmakla başarı sağlamışsınız. Yetenek, çalışma ve özüne güvenmenizi tavsiye edebilirim! 🙏
Maalesef, Canada vizesi reddi ABD vizesi başvurusunda olumsuz etki yaratabilir. Finansal durumunuz, ailesel bağlarınız ve geçen vizelerinizin rolü ve görüşmede cevablarınız büyük önem taşıyor.
Selam! Kanada vizesi reddi üzücü olmuş, ama endişelenme hemen. ABD vizesi için durumun farklı olabilir. Finansal durumun, aile bağların ve eski vizelerin kesinlikle olumlu etki eder. Mülakattaki dürüst cevapların da çok önemli. Şansını yüksek tutmak için elinden geleni yapmışsın, umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın! 😊