Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu ve DS-160 Formu Deneyimi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
139 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için DS-160 formunu doldurup randevuma gittim. Randevu süreci biraz uzun sürdü ve bekleşmesi gerekiyordu ama beklediğimden daha kısa geçti. Vize ne kadar erken olsa da işlemlerinin anlaşılabilir olduğunun altına imza atıyorum. Sorularım ve tecrübem ışığında süremin kısaltılması için tavsiyelere ve önemli ayrıntıların işlenmesi amacıyla vize süreciyle ilgili bazı sorularım olduğundan dolayı hızlı bir değerlendirme gerektiğinde iyi olduğunuzu düşünüyorum. Mulakatta ne tür sorular soruldu?

3 Yanıt
0

Merhaba, ABD vize mülakatında genel olarak seyahat amacın, Türkiye ile bağların, finansal durumun ve eğitim/iş geçmişinle ilgili sorular soruyorlar. Sorular kişiye özel oluyor, yani herkesin durumu farklı olduğu için farklı sorular gelebiliyor. Mülakatta dürüst ve net cevaplar vermek önemli. Başarılar dilerim!

0

Merhaba! ABD vizesi için DS-160 formunu doldurup randevu almışsın, süreci biraz uzun bulmuşsun ama sonuçta iyi sonuçlandığını görmek güzel. Mulakatta genel olarak seyahat amacın, işin, evli olup olmadığın, çocukların olup olmadığı gibi standart sorular sorulduğunu söyleyebilirim. Diğer örneklerde olduğu gibi senin durumundakilerden başka başka tiplerde de vaka gözlemledim. Bu, sizin için güven verici bir vaka olması gerekiyor. Hızlı süreci devam ettirmeniz önerilir.

0

Pardon ama biraz karmaşık bir soru sormuşsunuz. "Mulakatta ne tür sorular soruldu?" kısmını anlayamadım. Lütfen soru için biraz daha açıklayıcı olabileceğin bir örnek verebilir misin?

Scroll to Top