Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu İstanbul - Sistem Doluluk Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
35 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevu almaya çalışıyorum, ama İstanbul için sürekli sistemde doluluk var uyarısı veriyor. Randevu alabilmek için ne yapabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, ABD vizesi randevuları gerçekten de çok yoğun olabiliyor. İstanbul için doluluk uyarısı alıyorsan, öncelikle panik yapma. Sürekli olarak sistemi kontrol etmelisin, çünkü bazen iptallerden dolayı boş kontenjanlar açılıyor. Ayrıca, Ankara'yı da değerlendirebilirsin, belki orada daha erken bir tarih bulabilirsin. Bol şans!

0

Hey! Benim de aynı sıkıntım olmuştu geçenlerde. İstanbul'daki sistem, sanki herkes aynı anda randevu almak için yoğunlaşıyormuş gibi. Gece yarısı veya çok erken saatlerde denemeyi deneyin; o saatlerde daha az kalabalık oluyor, sistem daha hızlı çalışıyor gibi geliyor. Denemeler arası arada sistemle biraz oynayıp kontrol edin, belki de boşluklar çıkıyor. Henuz randevu alamıyorsanız, başvuru şartlarını tekrar kontrol edin; belki de eksiği var. Bol şans!

0

Maalesef, İstanbul'da vize randevusu almak zor görünüyor. Başka bir şehri deneyin veya randevu alma konusunda daha fazla bilgi edinmek içim yetkili birisine danışın.

Scroll to Top