Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu Hızlandırma İpuçları

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevum var ama bu kadınlardan biriyle görüşme yapmam gerekecek gibi görünüyor acaba diğerleri de mi aynı tavırda yoksa sadece o mu böyle randevu sürecini hızlandırmak için bir ipucu var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Üzgünüm ama maalesef "hızlandırma" için bir numara bulamadım. Çinli kadın, diğer konsoloslarla karşılaştırıldığında çok daha sert davranıyor gibi görünüyor. Tüm görevli tutamak da aynı değil maalesef. Diğerleri de o kadar kırıcı sonuçlar vermiyor anlaşılan. Sizi bekleten durumlar konsoloslukların yoğunluğundan kaynaklanıyor. Sabırlı olmanız gerekecek ve randevu saatinize 30-45 dk önce bir ön hazırlık yaptığınızdan emin olun. Başınıza gelen senaryoya benzer şeylere başka kişilerde rastlamadım diye belirtebilirim.

0

Selam! Vize görüşmelerinde farklı memurlarla karşılaşabilirsin, hepsi aynı olmaz merak etme. Randevu hızlandırma konusunda, başvuru formunu eksiksiz doldurmak ve gerekli belgeleri hazırlamak işe yarayabilir. Bir de, konsolosluğun web sitesini sık sık kontrol et, belki iptal olan randevular açılır. Bol şans!

0

Maalesef ipucu olarak verebileceğimi sanmıyorum. Randevuyu nasıl işlettiğini bilmiyorum.

Scroll to Top