Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu Bulmakta Zorluk Yaşıyorum

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevu bulmakta zorlanıyorum, yıl sonuna kadar randevu almalıyım. Yardım edebilecek biri var mı?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ama sana özel bir çözüm sağlayamıyorum. Ancak, birçok insan gibi ABD vizesi randevularını gerçekten uzun süre bekliyor. Randevu sistemlerine bir göz at, farklı tarihlerdeki çeşitli randevu seçeneklerinin olup olmadığını kontrol et. Hızlı sonuçlar için randevu takvimi için güncellemeleri takip etmeyi unutma! Başka bir seçenek, bir vize danışmanı aracılığıyla randevu almaktır; danışmanı mümkün olan en kısa zamanda temasa geçmen belki de biraz zaman kazanmanı sağlayabilir.

0

Merhaba, ABD vizesi randevusu bulmak gerçekten zor olabiliyor, özellikle yıl sonuna yaklaşırken. Sürekli konsolosluğun internet sitesini kontrol etmeni ve farklı şehirlerdeki randevu durumlarına bakmanı öneririm. Belki bir vize takip uygulaması da işine yarayabilir, şansını arttırmak için farklı zaman dilimlerinde de bakmayı unutma. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin!

0

Maalesef tam olarak anlayamadım. Randevu bulmak için ne tür yardım arıyorsunuz? Başka bir deyişle, randevu almak için neler yapıyorsunuz?

Scroll to Top