Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu Almak İçin Hızlı Yöntemler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
66 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevu almakta zorlanıyorum. Randevu açıldığında hemen bilgisayar başında olabilmek veya randevuyu otomatik olarak almak için bir yöntem var mı?

3 Yanıt
0

Maalesef, randevu sistemini otomatik olarak alabileceğin bir yöntem yok. Randevu açılış zamanına yakından bakıp, sizin için uygunsa o an online başvuruda bulunmanız gerekiyor.

0

Selamlar, ABD vizesi randevusu almak gerçekten de sabır işi. Otomatik randevu alma programları veya botlar duyuluyor ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bence en iyisi sık sık siteyi kontrol etmek ve şansını denemek. Umarım en kısa sürede istediğin tarihe randevu alırsın!

0

Merhaba! ABD vizesi için randevu almak zor olabilir, biliyorum. Hemen bilgisayar başında olmak imkansız tabii ama otomatik randevu alma programı bulursan işin kolaylaşır. Mesela Telegram grupları , randevu açıldığında sistemde olmak için işe yarayabilir, gruplardan takip etmelerini tavsıye ederim ki bildirimler size hızlı gelsin diye. Bazı kişiler bunun için bot programı geliştirmiş. Kendiniz de internetten araştırırsanız bulursunuz! Bunun için, randevuyu direk sonraki dönemlerde almak yerine ilk açılışta başında hazır olmak daha kıymetli. DS160 formunu hazırlıyormuşuz bile!

Scroll to Top