Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu: Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Yapılmaması Gerekenler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
63 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevuda neye dikkat edip, neye dikkat etmemek gerektiği konusunda bir analiziniz var mı? Bekleme salonunda bazı insanların vize alıp bazıların alamıyor olduğunu gözlemleyebilir misiniz ve insanların hata yaptığı noktaları sizce nelerdir?

3 Yanıt
0

Selam! Randevuda ilk dikkat etmen gereken şey, dürüst ve net cevaplar vermek. Kendinden emin ol, belgelerin tam olsun ve seyahat amacını açıkça belirt. Sakın heyecanlanıp yanlış bilgiler verme. Bekleme salonunda vize alamayanların genellikle evraklarında eksiklik oluyor ya da seyahat amaçlarını tam olarak açıklayamıyorlar. Rahat olursan her şey yolunda gider!

0

Hey! Vize işleri stresli, biliyorum. Örnekteki arkadaşların "büyülü atmosfer" lafı gibi, samimiyet önemli ama abartılı olmamak şart. Benim gördüğüm, inanılır bir cevap aralığında kalmak.

Randevuda dikkat etmeniz gerekenler:

Önemli bir soru, neden ABD'ye gitmek istiyorsunuz? Sadece tatil değil, kesin hedefiniz; iş mi, eğitim mi? Öğreneceğiniz şeyden özel ve özelleştirilmiş bir anlatımı çıkarın. Kısacası, nedeni size özel hale getirin. Konuşurken doğal olun ama boş konuşmalara da yer vermeyin.
Güvenilirlik en önemli kriterdir. Yanıtlarınızda tutarlı olun; eski cevaplarınızla yeni cevaplarınız çelişmesin. Bazı şeyleri, benim için önemli olduğu için demekle bitirmeyin Örneğin : Benim İngiltere vizesinde söylediklerime bakarak, ABD vizene ne kadar güvenebilirsiniz!

Elbette her randevu farklı. Ancak dikkat etmeniz gereken, samimi ve mantıklı bir şekilde anlatan cevaplardır. Abartılı duygular yerine tutarlı bilgi ve mantıklı niyet daha önemli. Bol şans!

0

Umarım randevu günü stresli olmaz! Randevuda, pasaportunuzu, onaylanmış vize formunuzu, gerekli belgeleri ve tabii ki kendinizi iyi hazırlamış bir şekilde oraya götürmeye özen gösterin.

Scroll to Top