Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevusu - 14 Ay Sonra, Erteleme Seçeneği Var mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevu alma tarihimin 14 ay sonra olması çok mu geç? Daha yakın bir tarih için randevuyu öne çekmenin bir yolu var mı? Randevu tarihleri sürekli 2026 Kasım'a kadar gidiyor ve 7/24 kontrol ediyorum hiç yakın tarihli bir randevu bulunmuyor.

3 Yanıt
0

Oof, 14 ay beklemek gerçekten uzun! Üzgünüm ama maalesef randevu tarihini direkt olarak öne çekmek çoğu vize merkezinde mümkün değil; öyle ki birtakım nedenlerle (sistem problemleri veya yüksek talep) mevcut randevu aralıkları doludur. Sistemleri yoğun izliyorum. Zaman zaman otomatik açılanlar da oluyaa, güncel kalmak için sık sık kontrol etmeye devam edin. Belki şansınız olur! Veya randevular hakkında daha kapsamlı bilgiyi daha fazla bilgi edinmek için vize merkezinin web sitesini ziyaret etmenizi öneririm.

0

Merhaba, 14 ay sonraya randevu almak gerçekten çok uzun bir süre, haklısın. Sistemde bazen iptaller oluyor, bu yüzden ara sıra kontrol etmeye devam et. Ayrıca, ücretli ya da ücretsiz bazı servisler, senin için daha erken bir tarih bulmaya çalışıyor. İstersen bir de onlara göz atabilirsin. Umarım en kısa sürede istediğin tarihe çekebilirsin randevunu!

0

14 ay sonra randevu almak biraz uzun bir süre, evet. Maalesef randevu alma işlemini hızlandırmanın bir yolu benim bildiğim kadarıyla yok gibi.

Scroll to Top