Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevum: İki Yıl Sonra, Heyecanlı İpuçları

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
56 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için iki yıl sonra randevu aldım. Randevum için biraz daha heyecanlı ve samimi bir hava yaratmak için, sizden pratik ipuçları ve öneriler bekliyorum.

3 Yanıt
0

Heyecanlı olduğun için çok sevindim! Randevuna hazırlanmak, bazı belgeleri kontrol edip, net bir plan yapmak önemli.

0

Heyyy! İki sene sonra randevu, beklenti oluşturmak için harika bir şey! Öyle hissediyorsanız randevu tarihinizi mailinize birkaç defa yazın. Şişman bir dosya hazırlamanızı tavsiye ederim. Ayrıca konsolosluğun veya elçiliğin internet sitesini inceleyin. Orada belki size faydalı özel bilgiler veya hatırlatıcılar bulacaksınız. Herkesin kendine güvenen ve hevesli biri olarak görünmesi iyi olur ve elinizdeki belgelere hakim olursanız, daha güven verici olacaktınız. Başarılar!

0

Aa, ABD vizesi için iki yıl sonraya randevu almak gerçekten sabır işi! Öncelikle, randevu tarihini takvimine işaretle ve geri sayım yapmaya başla. Bu süreçte ABD kültürüyle ilgili filmler izleyebilir, yemekler deneyebilirsin. Başvuru belgelerini düzenli tutmak ve mülakat pratiği yapmak da heyecanını kontrol altında tutmana yardımcı olur. Unutma, bu sadece bir formalite, rahat ol ve kendini ifade et!

Scroll to Top