ABD vizesi için randevu almak için Telegram gruplarına katılıp takip etmek işe yarıyor mu? Randevu yakalamak için nasıl bir taktik işe yarar?
Hayır, Telegram grupları vize randevusu için pek işe yaramaz. Direct olarak ABD konsolosluğu üzerinden randevu almak daha güvenilir.
Selam! Telegram grupları işe yarayabiliyor, çünkü anlık bildirimlerle boş randevuları yakalama şansın oluyor. Ama sürekli takip etmek gerekiyor, biraz yorucu olabilir. Benim tavsiyem, düzenli olarak ABD vize randevu sistemini kontrol etmen ve eğer mümkünse, farklı tarayıcılar veya cihazlardan aynı anda denemen. Şansını artırmak için farklı saatlerde ve günlerde kontrol etmeyi unutma! Bol şans! 😊
Merhaba! Evet, Telegram grupları işe yarayabilir. Benim de kullandığım bir taktikti, hatta Ağustos 2026 için açılan randevuyu Ekim 2024'e taşımayı başarmıştım. Ama, sabırlı olmak çok önemli. Randevular belirli periyotlarda açılıyor ve açıldığında, hemen almanız gerek. Bekçi olup, yarım saatte bir yenilemeleri kontrol etmek kesin çözüm. Rastgele bir taktik değil, düzenli aralıklarla çalışarak, o sırada açılan ilk randevuyu alabilirsiniz.