Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevuları Nasıl Satılıyor?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
110 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi randevularının satılmadığını biliyorum ama nasıl oluyor da birilerini bulup satıyorlar?

3 Yanıt
0

Vize randevularının satılmasına izin verilmiyor, bu doğru. Ama bazı kişiler, vize randevu sisteminde boşluklar bularak veya başkalarının bilgilerini kullanarak randevu alıp sonra bu randevuları başkalarına para karşılığında devretmeye çalışıyorlar. Aslında yasa dışı ve etik olmayan bir durum. Bu tür kişilere itibar etmemek ve doğrudan resmi kanallardan randevu almak en doğrusu.

0

Pardon ama bu konuyu pek anlamıyorum. "Birilerinin" vize randevuları nasıl satılabildiğinin mantığını göremiyorum. Bilgilerinizi biraz daha açabilir misiniz?

0

Merhaba! Bak, herkesin bildiği gibi ABD vizesi randevuları açık satışa açık değil. Ama bazıları, farklı yollarla, randevuyu kaydettikten sonra, bazı yöntemlerle fırsatları bulup satıyorlar. Basitçe söylemek gerekirse, hile, dolandırıcılık vs. yoluyla. Randevuları nasıl buluyorlar/kaçırdıklarından etkilenir. Özel randevular da olabilir örneğin. Umarım yardımcı olur.

Scroll to Top