ABD vizesi için randevu aldım ama alamıyorsam ne yapmalıyım?
Pardon ama tam olarak anlayamadım. Randevuyu almak istemediğini mi yoksa alamıyorsan ne yapman gerektiğini mi soruyorsun?
Eyvah, gerçekten üzücü! ABD vizesi randevusu almak zor işte. Olayın üstesinden gelebilmen için sana birkaç ipucu verebilirim. Öncelikle randevun iptal edildiğinde aldığınız herhangi bir resmi bilgiyi detaylı bir şekilde kaydedin. Sonra vize işlemlerinde görevli insanlarla sık sık iletişime geç ve olası problemlerden bahset. Randevu talebinin iptal edilme nedeni hakkında daha net bilgi alabilirsiniz. Her durumda, sabırlı olmak en hayati öneme sahip ve olayla yakından ilgilenen ilgili yetkililer ne yapman gerektiğini tam olarak açıklayacaktır. Son bir alternatif olarak da randevuyu alırken dikkat etmeniz gereken önemli unsurlar için başka platformları ziyaret edebilirsiniz. İşi şeffaf bir şekilde iletişime geçerek çözebilirsiniz çünkü bu durumu vize almak istediyseniz gerçekten rahatsız edici buluyorum.
Merhaba, randevu tarihine kadar gidemeyeceğini anlarsan, panik yapmana gerek yok! Sistem üzerinden randevunu iptal edip, başka bir tarih için yeniden başvuru yapabilirsin. Yeni randevu alırken, daha uygun bir tarih seçmeye dikkat etmelisin. İptal ve yeniden başvuru işlemleri genellikle kolayca halledilebiliyor. Umarım işlerin yolunda gider!