DS-160 formunu doldurdum ve ABD vizesi için randevu aldım ama tarihim 2026 Kasım'da. 2025 içinde bir tarih ayarlayamadım. Randevu gününü 2026 Haziran'a kadar önceden çekebildim. Yarın iş yerinde laptop open source olarak bu randevu tarihini 2025 için denemeye çalışacağım. ABD vizesi için randevu tarihini 2025'e nasıl taşıyabilirim?
Oof, randevu tarihinizi 2026'dan 2025'e çekmekte zorlandığınızı duymak üzücü. Maalesef, sistem bu tür değişiklikleri doğrudan desteklemiyor gibi görünüyor. Ama merak etme, seninle benzer hikaye paylaşan birine yardımcı oldum. O kişi de e-posta yoluyla randevu saati isteği yerine getirmek için elinden gelenin en iyisini yapmış ve zamanında tarihi yakalayamamıştı. O zaman randevu sistemi yeniden deneyene kadar başka bir randevu ayarlamanın bir yolunu bulmuşlu. Onun gibi sen de randevu sayfasını kullanabilirsin, oradan belki bir olasılık çıkar. Ve tabi ki, şeffaf davranarak vize işlemlerini inceleyen yetkilere sormanız önemli! Umarım yardımcı olur.
Pardon ama anladığım kadarıyla randevu tarihini 2025'e nasıl taşıyacağını sormuşsun. Vize mülakatı randevusu sisteminin nasıl çalıştığı konusunda bilgim yok. Lütfen vize başvuru merkezini veya ABD konsolosluğunu arayıp konuyu detaylı olarak öğren.
Merhaba, randevu tarihini erkene çekmek için sürekli kontrol etmen gerekiyor. Bazen birileri iptal ediyor ve o tarihler boşalıyor. Şansını arttırmak için farklı şehirleri de düşünebilirsin, belki oralarda daha erken tarihler vardır. Başarılar dilerim!