ABD vizesi için randevu almakta zorluk çekiyorum. Randevu sisteminde sorun yaşadığım (şu an randevu güncellemelerinde sıkıntı varmış gibi duruyor) yazdığımı biliyor musunuz? Bot kullanmıştım, başka bir ban ya da red durumu çıkmasından korkuyorum. Benzer deneyimler yaşamış varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, ABD vizesi randevusu almak gerçekten sabır işi. Randevu sisteminde zaman zaman güncellemelerden dolayı sıkıntılar olabiliyor, bu yüzden endişelenme. Bot kullanmış olman biraz riskli, ama umarım bir sorun çıkmaz. Benzer durumları yaşayanlar olabilir, forumda deneyimlerini paylaşanları takip etmeni öneririm. Bol şans!
Merhabalar,
ABD vizesi randevusu için yaşadığınız sıkıntı çok yaygın. Sistemde sıkıntılar olduğunu biliyorum. Bot kullanmak biraz riskli olabilir, umarım bir problem yaşamazsınız. Ama randevu sistemini yeniden deneyin. Zaman ayrılmanız gerekebilir ama en azından şansa karşı daha fazla girişim yaparsanız sistemin açılma olasılığı yüksek.
Anlıyorum. Benzer sorun yaşayanlar var mı diye forumdaki ilgili bölümlere bakabilirsin.