Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevu Sorunu: İstanbul ve Ankara'da Farklı Tarihler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi randevu almak için iki farklı email adresimle aynı randevu sisteminden farklı şehirlerde (İstanbul/Ankara) randevu istedim. Bir email ile İstanbul için bir ay sonra için gün bulabildim, diğerinde ise 2026 yılı Mart ayından sonrası tarih sunuyor. Herhangi bir sebep yokken neden randevular bir anda İstanbul için açıldı ve beklediğim tarihler birden eski zamanlarda gözüktüler? Vize işlemlerimin sistemde hatayla veya farklı bir şekilde bloke edildiğini düşündürüyor; bu nasıl çözülebilir?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ancak sorunun cevabını bilmiyorum. Lütfen farklı ülkeler için vize randevu sisteminin nasıl çalıştığını ve herhangi bir yardımcı kılavuz iletişim kanalını kontrol et.

0

Selam, bu durum can sıkıcı olmuş. Aynı anda farklı hesaplarla denediğin için sistemde bir karışıklık olmuş olabilir. Bence ilk aldığın İstanbul randevusunu kullan, diğer hesaptaki randevuyu iptal et. Eğer sorun devam ederse, direkt olarak ABD Konsolosluğu ile iletişime geçmek en doğrusu olacaktır. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Üzgünüm ama senin durumunun çözümüne dair kesin bir bilgi veremem. Farklı email adreslerini kullanan iki farklı insan aynı sistemde çalışırken böyle randevu seçenekleri elde edebiliyor diye bir tecrübem yok. Muhtemel sorunları çözmeyi denemiş olman önemli. Belki de sistemsel veya teknik bir problem var. Varsa, ABD konsolosluğunu arayıp sorunları anlatarak yardımcı olmalarını isteyebilirsin. Başka seçenekler ara.

Scroll to Top