Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevu Sorunu: Sistemde Randevu Yok, Banlanmış mıyım?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
27 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevu alamıyorum ve sistemde sürekli randevu yok diyor. Bu banlanmış olduğumun işareti midir? Randevuların sürekli dolu olması ve sistemdeki ban yiyip sık kullanılanlara eklemek işe yarar mıdır? Banlandığımdan sonra site tekrar erişilebilir hale geliyor mu diye merak ediyorum birkaç saat içinde ?

3 Yanıt
0

Merhaba, randevu alamaman banlandığın anlamına gelmeyebilir, sistem yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir. Sürekli dolu gözükmesi normal, birçok kişi aynı anda randevu almaya çalışıyor. Sık kullanılanlara eklemek ve ara sıra kontrol etmek işe yarayabilir. Banlanma durumunda siteye erişimin kısa süreliğine kısıtlanabilir ancak birkaç saat içinde tekrar erişilebilir hale gelir.

0

Oof, aynı durum bende de olmuştu. Randevu sistemini sürekli yenileyince banlandığını düşünüyorum. "Sık kullanılanlara ekleme" dene veya birkaç saat sonra tekrar dene. Benim için 4 saat sonra açılmıştı sistem. Ama umarım işlerin yoluna girer. Kolay gelsin.

0

Pardon ama sorununu tam olarak anlamadım. Lütfen randevu alırken karşılaştığın hatanın daha detaylı açıklamasını verir misin?

Scroll to Top