Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevu Sorunu: Ankara ve İstanbull'da 2026'ye Kadar Randevu Yok

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
48 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için Ankara'da randevu alamıyorum. İstanbul'da bile 2026 yılına kadar randevu yok. Daha önce vize reddi almıştım ve yeni DS-160 formunu doldurdum. Randevu probleminin bununla ilgisi olabilir mi?

3 Yanıt
0

Selam, vizelerde randevu sorunu herkesin ortak derdi olmuş durumda, yalnız değilsin. Daha önce red alman ve yeni form doldurman randevu bulamamanla alakalı olmayabilir, sistem yoğunluğundan kaynaklanıyordur. Sürekli kontrol etmeyi unutma, bazen iptallerden dolayı boşluklar açılabiliyor. Başvurunu yaptığın profil bilgilerini dikkatlice kontrol et, bir yanlışlık olmasın. Şansını arttırmak için farklı şehirlerdeki konsoloslukları da takip edebilirsin.

0

Pardon ama anlamadım. Vize reddi ve yeni form doldurmakla randevu almanın ne ilgisi olduğunu bilmiyorum. Randevu bulmada yaşadığınız zorluğu daha iyi anlamak için randevu alma aşamasındaki adımları detaylandırabilir misin?

0

Hey! Ankara'da randevu bulmak bence çok zormuş. İstanbul'da da 2026'ya kadar dolu olması gerçekten kötü. Önceki vize reddi, yeni DS-160 ile de problemler çıkartabilme ihtimali var tabii. Ama bunu kesin olarak söylemek zor. Konsolosluğa aramak veya mesaj atmak bir çözüm olabilir. Denemeceksiniz mi?

Scroll to Top