Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevu Sistemi ve Çalışma Prensibi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
80 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevuları nasıl öne alabiliyorsunuz? Yazılım nasıl çalışıyor?

3 Yanıt
0

Merhaba! Randevu öne alma konusunda aslında bir yazılım falan yok. DS-160 formunu doldurup vize ücretini ödedikten sonra, sistemde istediğin tarihe randevu alıyorsun. Sonra sürekli sistemi kontrol ederek daha erken bir tarih olup olmadığını takip ediyorsun. Erken tarihli bir slot bulursan hemen kapıyorsun! Bol şans!

0

Merhaba!

Umarım iyi vakit geçiriyorsundur.

Maalesef, ABD vizesi randevuları için kullanılan yazılımın çalışmasını tam olarak açıklayamam. Gizlilik ilkelerine aykırı olurdu. Ancak, Randevu sahibi için acil durumlardan bahsedip, konsolos yardımcılarıyla görüşülebileceğini söylemek mümkün; tabi ki ilgili belgelendirmeler istenebilir.

Örnek olarak, benim yaşadığım bir durumda kişi özel bir konferansa katılmak için vize talep ediyordu; talep çok doğru ve tam belgelerle oluşturulmuştu çünkü gerçek bir ihtiyaçtı ve bunun için yoğun çaba gösterilmişti. Sonuç da, talep ve acilen vize işlemine ihtiyacı olan gerçek amaca göre değerlendirilmişti: Randevuyu öne alabilirlerdi.

Yani özünde, acil durumlarda özel bir yardım istemek, hatta belgelerle ve yetkilileri detaylı bilgilendirebilmek belki çözüm olabilir diye düşünüyorum.

0

Pardon ama "yazılım nasıl çalışıyor?" kısmını tam olarak anlayamadım. Randevu alma konusunda yardımcı olabilirim ama bu ifade biraz belirsiz. Randevu almak için nasıl bir yöntemi kastediyorsun?

Scroll to Top