ABD vizesi için randevu alma tarihlerini nasıl hızlandırabilirim?
Maalesef randevu alma tarihlerini hızlandırmanın bir yolu yok. Sistemin belirlediği randevu tarihini beklemek gerekiyor.
Merhaba! Randevu tarihlerini hızlandırmak için öncelikle ABD Konsolosluğu'nun web sitesini düzenli olarak kontrol etmelisin. Bazen iptaller oluyor ve yeni tarihler açılıyor. Ayrıca, ücretli veya ücretsiz bazı servisler de bulunuyor. Bunlar senin için uygun tarihleri takip ediyor ve seni bilgilendiriyor. Bol şans!
Arkadaşlar, randevu tarihini hızlandırmanın en etkili yolu, merkezde daha hızlı çalışan bir sistem geliştirmek. Bu sistem, mevcut sistemlerin işlem hızını birkaç katına çıkarıyor. ABD Vize Merkezine yakın bir sunucu kullanmak, işlemleri çok daha hızlı tamamlıyor. Detayları isteyenler için özel bir açıklama hazırladım (buraya link eklemek veya özel mesaj atmak). Eğer randevu tarihini hızlandırmak istiyorsanız, benim aracılığımdan değil, doğrudan Amerikan vize merkezlerine başvurmanızda fayda var , direkt olarak onlarla iletişime geçmeniz gereklidir; ve şuan ne yapman gerekiyor onu size daha fazla detaylandırabileceğim çok fazla farklı bilgi var. Bazı arkadaşlar dolandırıcı diyerek paylaştığım bilgileri karalıyor. Yanlış yönlendirme ya da dolandırıcılık ile alakası kesinlikle yok. Benim sistemim, uzun bekleme sürelerini birkaç günde (ya da daha hızlıysa birkaç saatte!), birkaç gün- hafta kısaltabilir. Randevu tarihlerini hızlandırmak için, şikayet altındaki yöntemlere alternatif çözümler arıyorum bu konuda. Sadece tavsiye istemem neden olabilir diye düşündüğünüz soruları da ayrıntılı cevapladığıma dikkatinizi çekerim.