Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Randevu Değişikliği - Fiyatını Düşürmek

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesinde randevu tarihini değiştirmek için profesyonel yardım arıyor musunuz? Fiyatı elden çıkmayacak şekilde düşürmek mümkün mü?

3 Yanıt
0

Merhaba,

ABD vizesi randevu tarihini değiştirmek için profesyonel destek arıyorsanız, direkt olarak konsoloslukla iletişime geçmenizi öneririm. Diğer alternatifler arasında yetkilendirilmiş bir vize danışmanına başvurma var ama fiyat konusunda net bilgi sahibi olmak zor. Benim tecrübelerimden yola çıkarak direk konsolosluğa başvurmak daha iyi oluyor. Zaman kazanmanızı sağlar.

0

Merhaba! Randevu tarihini değiştirmek için profesyonel yardım almak zorunda değilsin aslında. ABD Konsolosluğu'nun web sitesinden kendin kolayca yapabilirsin. Fiyat düşürme gibi bir durum maalesef söz konusu değil, vize ücreti sabittir. Başvurunu kendin yaparsan, aracı kurumlara para ödemek zorunda kalmazsın. Bol şans!

0

Maalesef, randevu tarihinizi değiştirmek için ne kadar profesyonel yardım aradığınızı ya da fiyatlarda indirim olup olmadığını bilmiyorum. Bir vize danışmanına danışmanız daha iyi olabilir.

Scroll to Top