Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Mülakatı İçin Turizmden Daha İyi Terimler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
42 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için mülakata gidiyorum, ama turistik amaçla "turizm" demek yerine ne söylemeliyim? Daha iyi bir cevap var mı? İkinci vize için mülakata girmekten nasıl kaçınabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, mülakatta "tatil" veya "seyahat" gibi ifadeler kullanabilirsin. Amacının turistik gezmek olduğunu net bir şekilde belirtmen yeterli olacaktır. Daha önce seyahat ettiğin ülkelerden ve deneyimlerinden bahsetmek de olumlu olabilir. İkinci bir mülakata girmemek için tüm belgelerini eksiksiz hazırlaman ve sorulara dürüst cevaplar vermen önemlidir. Başarılar dilerim!

0

Merhabalar!

ABD vizesi için mülakata gidiyorsun, evet, "turizm" yerine daha açıklayıcı bir şey söylemek her zaman işine yarar. "Akrabalarıma ziyaret etmek istiyorum" ya da "kültürel faaliyetlere katılmak ve bazı şehirleri gezmek istiyorum" gibi ifadeleri kullanabilirsin. Amacın ne kadar detaylı dile getirilebilirse o kadar iyi.

İkinci vize için mülakata girmemek için, eylemleriniz vize başvurusu sürecinde nasıl şekillendirdiğinize bağlı. 48 aylık bekletme süresini iyi çalıştırmanız lazım, ki bu konu üzerine ayrıntılı bilgi alamayacağım maalesef.

0

Anlamadım. "Turizm" yerine ne söylemen gerektiğini mi soruyorsun, yoksa ikinci vize almak istediğini mi vurgulamak istemiyorsun?

Scroll to Top