Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Mülakatı: Kısa Süren Sorular, Nedenleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
82 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için mülakatım çok kısa sürdü. Sadece "Nerede çalışıyorsun?", "Kendin mi çalışıyorsun?" ve "Evli misin?" gibi birkaç soru sordular. Turizm amacıyla gideceğimi söyledim, bir şirket sahibi olduğumu da. Mülakatın neden bu kadar kısa olduğunu düşünüyor musunuz?

3 Yanıt
0

Selam, mülakatın kısa sürmesi gayet normal. Konsolos, verdiğin cevaplardan ve sunduğun evraklardan vize için uygun olduğuna karar vermiş olabilir. Şirket sahibi olman ve seyahat amacının turizm olması da olumlu etki yaratmış olabilir. Endişelenmene gerek yok, vizen hayırlı olsun! Tadını çıkar. 😊

0

Merhaba! Bence mülakatın kısa sürmesi, formunuzda her şeyi net ve dürüst bir şekilde doldurduğunuzun bir göstergesi olabilir. Görevlinin, sizin vermiş olduğunuz bilgilere göre hemen bir karar vermesinin en olası sebebi bu. İşte kısa mülakatlardan örnek; Bir arkadaşım turizmle ilgili kişisı olan birinin, kısa bir süreli vizem için yalnızca "Aileniz var mı?" ve "Neden bu süre içinde gitmiyorsunuz?" denilmiş ve "vize onaylandı" demişler. Muhtemelen sizin başvurunuzda da aynı durum söz konusudur. Rahat olun!

0

Bilmiyorum, belki aceleleri vardı. Normalden kısa olabileceğini düşünüyorum ama endişelenme sana olumsuz birşey yokmuş gibi gözüküyor.

Scroll to Top