Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Mülakatı: Hızlı Kabul, Anlamsız Detaylar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
78 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için mülakata giren biri olarak, deneyimlediğim süre 1 dakika bile sürmedi. Hiçbir evraka bakılmadı ve yeşil kart çekilişine dair bir sorgulama da olmadı. Normal bir kabul/red oranı göze çarptı ve ortam genelinde stres ve heyecanın önemli olduğunu düşünüyorum. İngilizce soru-cevaplar üzerinden ilerledi ve diğer başvuru sahiplerine sorulan aynı sorularla karşılaştım (ABD'ye niyetlerim, seyahat geçmişim, mesleğim vs.). Mülakatta ilginç noktalar oldu ancak bunlar önemli değil gibi. Vize nasıl bu kadar hızlı alınabilir?

3 Yanıt
0

Vay canına, gerçekten de yıldırım hızıyla olmuş! Mülakatın kısa sürmesi ve evrak sorulmaması bazen oluyor. Konsolosluk görevlileri, sistemden bazı bilgilere hızlıca ulaşabiliyor ve bu da süreci hızlandırıyor. Belki de profilin zaten güven vericiydi, o yüzden detaylara girmeye gerek duymadılar. Umarım vizen hayırlı olur, iyi yolculuklar!

0

Merhaba! ABD vizesi için mülakat macerasını anlattığın için teşekkürler. Gerçekten kısa sürmüş, değil mi? Bence önemli olan senin durumun değil, o günkü Amerikan vize yetkilisinin ruh hali ve sizinle ne kadar rahat bir şekilde iletişim kurması. Bazen beklenmedik şeyler oluyor. Ama tabii, kesin bir bilgi veremiyorum; umarım diğer başvurularında da bu kadar hızlı kararlar çıkartırlar! 😄

0

Belki de ilgili memurunuz çok hızlı ve verimli bir şekilde çalışıyordu. O yüzden hızlıca sonuçlandı.

Scroll to Top