Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Kabulü Hakkında Riskler ve Deneyimler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
99 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için randevuma çıktık, onaylandı ama red oranının yüksek olduğunu duymuştum. Benimle eşime 9 yıllık çalışan durumumuz ve Schengen vizemizin olmaması etkili oldu mu? Bizimle mülakat yapan adam biraz tuhaf geldi açıkçası. Vizeyi nasıl aldık anlamadık. Sonuç olarak, ABD vizesi için risk nedir?

3 Yanıt
0

Selam, öncelikle vizeniz hayırlı olsun! Red oranları zaman zaman değişse de, başvuran herkesin durumu farklı değerlendiriliyor. 9 yıllık çalışma geçmişiniz ve daha önce Schengen vizenizin olmaması etkili olmuş olabilir, ya da olmayabilir de. Mülakatın tuhaf gelmesi konsolosluk görevlisinin tarzıyla alakalı olabilir, ama sonuç olarak vizenizi almışsınız, bu iyiye işaret. Artık ABD'ye seyahatinizin tadını çıkarabilirsiniz! 😊

0

Merhaba!

ABD vizesi için onay almış olman harika! Red oranları yüksek olsa da, başarılı olmanize neyin sebep olduğunu tam anlamıyla söyleyemiyorum. Şahsen seninyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum 🙂 Ancak kendimle/bazı dostlarımla yaptığım analizlere göre, 9 yıllık birlikte çalışan durumunuz, Schengan vizesi olmamanız, hatta mülakat yapan kişinin tavırlarının vize işleminize herhangi bir katkısı olmamış olabilir. Kesinlikle bir özel durum veya istisnail bir etmen var demek. Her vize başvurusu, mülakatçıya bağlı ve detaylı biçilimlerden oluşan ayrı bir süreç.

Risk, maalesef her vize başvurusunda bir belirsizlik payı barındırıyor, ama sizin durumunuzda endişe dolu olmanıza gerek yok gibi gözüküyor. Şuan elinizde onay var. 🙂

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "9 yıllık çalışan durumunun ve Schengen vizenizin olmamasının" vize onayında nasıl rol oynadığına dair bilgi verebilir misiniz? Red oranlarının korkutucu olduğunu biliyorum, bu konuda endişeleniyorum.

Scroll to Top