Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi DS-160 Randevu - İstanbul/Ankara

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
90 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için DS-160 randevusunu İstanbul olarak seçtiğim halde Ankara'dan randevuya gitmenin bir sakıncası olur mu?

3 Yanıt
0

Merhaba, DS-160 formunda İstanbul'u seçmiş olman sorun yaratmaz. Randevular Ankara'da da alınabiliyor. Sadece evraklarını hazırlarken Ankara'daki başvuru yerine göre düzenlemen önemli. Başvuruyu yaparken seçtiğin yerin bir önemi yok yani, gönül rahatlığıyla Ankara'dan başvurabilirsin.

0

Merhaba! Benim de vize randevuları konusunda epeyce kafayı bozmuş biri olarak söylüyorum, muhtemelen sorun olmaz. Ama, form aşamasında İstanbul olarak belirttiysen, İstanbul'daki konsolosluk için randevu almış olman gerekiyor. Ankara'dan gidince, oradaki çalışanlara " yanlış bilgidir, şehir değiştir" gibi izahta bulunman gerekecektir belki. Hatta, konsolosluk işlerine nasıl müdahale ettiğim/etmediğim için bilemiyorum ama formda yazılıysa bir şehir seçtiyseniz, ilgili randevu ofisinde o şehre uyyan bir yerleştirme sistemini bulmak sizin işiniz. Risk aldırmamak için, 2 görüşte mevcutsa o halde mevcut işini tamamlayabilmek istiyorsan mevcut şevkin veya yerleşim bilgilerinin uyum sağlayıp sağlamayacağına bakmadan sorunu çözemiyorsun.

0

Yok, sakınca olmaz. Sadece, randevu aldığın şehre gitmen gerekiyor.

Scroll to Top