Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi DS-160 Eşiyle Başvuru ve Belgeler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
51 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için DS-160 formunu doldururum, ama eşimle birlikte başvuruda bulunacağız. Eşimin de ayrı bir form doldurması gerek, ama aynı bilgiyi farklı formlara yazmak zorunda mıyız? Randevuyu çekemiyor muyum? Randevu için ekim ayı dediğinde ben Kasım sonuna kadar çekebildim. DS-160 formunun onay sayfası dışında ihtiyaç duyulan başka belge var mı?

3 Yanıt
0

Selam, evet eşin için de ayrı bir DS-160 formu doldurmalısınız, maalesef aynı bilgileri tekrar girmeniz gerekiyor. Randevu tarihleri bazen yoğunluğa göre değişebiliyor, bulabildiğin en yakın tarihi alman iyi olmuş. DS-160 onay sayfanızın çıktısı ve pasaportunuz dışında, başvuru türüne göre ek belgeler de istenebilir, konsolosluğun web sitesini kontrol etmende fayda var. Başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını dilerim! 😊

0

Hay

0

Selam!

DS-160 formunu ayrı ayrı doldurmanız gerekiyor. Aynı bilgileri iki ayrı formu da doldurmanız gerek. Randevu çekmek biraz karmaşık olabiliyor ama sanırım en yakın randevu tarihini başarılı bir şekilde bulmuşsun. Eminim 15 usd değerindeki chrome eklentisi sayesinde en iyi olana güvenilirce takılmayı başarırsın. Her ne kadar ek belge gerekli olup olmadığını bilmeyen ben, yine de önemli bilgileri sıralarım; eğer herhangi bir ek belge gerekli ise, konsolosluk tarafından gerekli olan ek belgelerin ayrı ayrı listelendiğini ve ayrı ayrı belgeler istendiğinde bu form ile ilgili bilgi verdiğini kesinlikle unutmayınız. Ek belge isteme durumuna göre hareket etmeniz doğru olur. Pasaportunuz, fotoğraf gibi standart belgelerin yanı sıra sadece konsolosluk ek ayrıntı isterseniz onlara götürmekle yetinin. Konsulosluğa her iki kişiyle gidin.

Scroll to Top