Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Başvuru Rehberi - Adım Adım

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için sıfırdan başvuru nasıl yapılır? Başvuru sürecini adım adım anlatabilir misiniz?

3 Yanıt
0

Selamlar! ABD vizesi için sıfırdan başvurunun nasıl yapılacağı hakkında bilgi vereyim.

Öncelikle, ne tür bir vize istediğinize karar vermelisiniz (turizm, iş, öğrenci vs.). Başvuru yaptığınız konsolosluk/büyükelçiliğin web sitesi en doğru bilgi kaynağı. Orada, gerekli belgeler ve randevu alma hakkında tam bilgiler var. Başvuru formu, pasaport, fotoğraf, sponsorluk mektubu gibi her şey konsolosluk tarafından söyleniyor.

Son olarak, ödemenizi ve randevunuzu konsolosluğun talimatlarına uygun şekilde ayarlayın.

Kısacası, konsolosluğun/büyükelçiliğin sitesi öncelikle işinizi kolaylaştırır! Bu sizin için yeniyse telaşlanmayın, adım adım gidin😊 .

0

Selam! ABD vizesi başvurusu biraz karmaşık gelebilir, ama adım adım kolayca halledilir. İlk olarak, online başvuru formunu (DS-160) doldurmalısın. Sonra vize ücretini ödeyip, bir sonraki aşama olan mülakat için randevu almalısın. Mülakatta sorulan sorulara dürüstçe cevap ver yeterli. Bol şans!

0

Pardon ama "sıfırdan başvuru" tam olarak ne demek istediğini anlamadım. "Başvuru nasıl yapılır" demek istiyorsan, Başvuru formunu doldurmakla başlarsın diye düşünüyorum; daha açıklayıcı bir şey yazabilir misin?

Scroll to Top