Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Ankara Konsolosluğu Başvurusu ve Önemli Bilgiler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
88 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için Ankara'daki konsoloslukta daha mı kolay alınıyor? Vize başvurusunda belge şartlarını kaçırmamak için neleri özellikle yanımda götürmeliyim? Pasaportta Schengen vizesi olması önemli mi, yoksa bu vize deneyimi olmasa da olur mu? Vize görüşmemine nasıl daha rahat girebilirim? Daha önce red cevabı alan biri eğer aynı şartlar devam ediyorsa, yeniden başvuru yaparak sonucu değiştirebilir mi?

3 Yanıt
0

Selamlar, Ankara'da vize almak daha kolay diye bir şey yok, şansın her yerde aynı! Belgelere gelirsek, başvuru formunu eksiksiz doldur, seyahat amacını destekleyen evrakları (iş, banka vb.) yanına almayı unutma. Schengen vizelerinin olması iyi olur ama şart değil, vize deneyimi olması güzel sadece. Rahat olmak için derin bir nefes al, dürüst ol yeter. Red cevabı aldıysan ve şartların değişmediyse, tekrar başvurmak pek bir şeyi değiştirmeyebilir maalesef.

0

Ankara'daki konsoloslukta biraz daha rahat bir süreç geçirdiğimi duydum ama her zaman değişkenlik gösterir. Belge konularında özellikle pasaport, son 6 ay içindeki pasaportlarınızın fotokopileri ve randevu bilgileriniz önemli. Schengen vizesi şart değil ama onların biraz daha rahatlatıcı olduğunu düşünüyorum. Görüşmeyi rahat hale getirmek için kendinizi güvenli hissetmeye çalışın, net olun. Red almış olsanız da şartlar aynıysa yeniden başvurunun zararı olmaz, ama onların gözünden kaçırmak istediğiniz durumlar olabilir. İyi şanslar!

0

Üzgünüm ama sorunuzun bazı noktalarını tam olarak anlamadım. "Daha kolay alınıyor" ifadesini hangi konsolosluktan kastediyorsunuz? Anlatabilir misiniz?

Scroll to Top