Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi, Schengen Vizesinden Daha Kolay mı?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
53 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi, Schengen vizesine göre daha kolay mı? Almanya vizesi için 4-5 ay önceden randevu alınıyor ve seyahat planını onaylamaları gerekiyormuş. ABD vizesi alırken hangi zorluklarla karşılaşılır?

3 Yanıt
0

Abi, ABD vizesi kesinlikle Schengen vizesinden daha kolay DEĞİL . Schengen'de randevu derdi, geçerli sebebe sahip olmayan biri için ret durumu varken, ABD'de planlı seyahatsiz "giriş sebebini net ifade edememe" bile direk ret nedeni olabiliyor. Ayrıca, ABD vizesinde PTT derdi var tabii. İllak ki bir zorluğu karşına çıkarmaya çalışıyorlar.

0

Selam! ABD vizesi almak, Schengen'e göre daha kolay diyemeyiz; ikisinin de kendine göre süreçleri ve dikkat ettiği noktalar var. Almanya vizesi randevuları gerçekten çok yoğun olabiliyor. ABD vizesinde ise mülakatta ne soracakları ve senin durumuna nasıl bakacakları biraz stres yaratabiliyor. Ama genel olarak evrakların tam ve seyahat amacın netse, sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Bol şans!

0

Ben tam anlayamadım. Almanya Schengen vizesinin zor olduğunu belirtmişsin. Daha sonra ABD vizesi ile ilgili bilgi arıyorsun. Nedenini anlatır mısın?

Scroll to Top