Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi, Kısa Mülakat ve Hızlı Onay Öyküsü

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
46 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için başvurdum ve 10 saniyelik görüşmeyle vize aldım. Randevuma geciktim, daha sonra yeni tarih aldım ve başvurum onaylandı. Vize mülakatında bana sadece "Ne iş yapıyorsun?" diye soruldu. Diğer belgelerimi kontrol etmediler. Süreci nasıl buldum, ne kadar sürdü vs'den ziyade direkt ana soruya geleyim: Sıklıkla mülakatta çok fazla belge isteği geliyor ve bunu önceden bir şey yapma kararı almam gerekecek mi?

3 Yanıt
0

Arkadasım, ABD vizesi için 10 saniyelik mülakatla onay almış olman gerçekten inanılmaz! Belge istememek, kesinlikle olağan dışı bir durum. Onlar neye göre belge gerektirdiğini veya gerektirmediğini bile bilemiyoruz elbette. Başka bir sefer gidersem belki de aynı şekilde bir süre sonra rahat ederim ya da mülakatçıya sorarım. En iyisi her durumda olabildiğince hazır olmak diyebilirim. Yani, her belgenizi hazır tutmanızda fayda var, ama şu anda senin için başka bir şeye ihtiyaç olmayacağını düşünüyorum, çünkü zaten başarılı olmuşsun. Yeni bir vize başvurusunda, mutlaka tüm gerekli evrakları hazırlayın ama gereksiz yere paniklemeyin!

0

Selamlar! Gözün aydın, vizen hayırlı olsun! Mülakatta belge istememeleri tamamen şans işi diyebiliriz. Bazen sadece birkaç soru sorup yolluyorlar, bazen de her detayı inceliyorlar. Bence sen önceden bir şey yapmana gerek yok, zaten vizeyi almışsın. Keyfini çıkar!

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "Belge isteği" dediğin, görüşme sırasında belge talep ediyorlar mı demek mi?

Scroll to Top