ABD vizesini 10 yıl aldım, DS160'ı doldurdum ve yükselttim, 1 hafta sonra çıktı. Hiç belge sunmadım, görüşmede de çok temel birkaç soru sordular. Schengen vizesi için o kadar çok belge götürmeye alışmıştık ki bu durum çok garip geldi. Randevuyu aciliyeti bildirerek almayı başardım. ABD vizesi için önemli olan randevuyu nasıl aciliyetli olarak almayı nasıl başardım ki, hangi belgeleri görmemiş oldular acaba?
Merhaba, ABD vizesi başvurusunda bazen süreç böyle hızlı ve kolay olabiliyor, şaşırmana gerek yok. DS-160 formunu doğru ve eksiksiz doldurmuş olman, daha önce vize almış olman ve durumunu net ifade etmen etkili olmuş olabilir. Aciliyet başvurun da olumlu sonuç vermiş. Belgeleri görmemeleri normal, sistemleri farklı işliyor. 😊
Merhabalar! ABD vizesi için randevuyu aciliyetle almak, belgelerin önemini düşünerek, aday profilini görerek, öncesinde randevu almak için yapılabilecek olan tüm eylemler, eğer tarih öne çekilmesine yarayan bir belgeye veya gerekli sebebe bağlı ise sizin profil verilerinize bağlı. Unutmayın, her vize başvurusu farklılık gösteriyor. Başvuru sürecinizde randevu aciliyetinizle doğru oranda sonuç için iş birliği gerekebilir.
Randevuyu aciliyet gerekçesiyle almışsın diye anlıyorum. Belki önemli değildi, ama temel bazı sorular sormuşlar.