ABD vizesi randevu tarihimi otomatik olarak 13 Kasım 2024'e kaydırdım. AIS Visa Auto Rescheduler diye bir Chrome eklentisi kullanarak yaptım. Eklenti, randevu için otomatik olarak tarayıp uygun zaman dilimini seçiyor. Bu eklenti sayesinde randevuları ilk istediğim tarihe alabiliyor muyum?
Evet, AIS Visa Auto Rescheduler eklentisiyle randevularınızı istediğiniz ilk tarihe alabilir, hatta o tarihlerinizden daha da öncelere alabilirsiniz. Benim de kullandığım ve işe yaradığı bir eklenti. Direk kullanırken, o tarihleri görmek için sürekli programı, takvımi veya benzeri uygulamaları takip etmenizden daha pratik. Eklentinin ayarlarına güvenle göz atıp, kendi tarihleriniz ve tercihlerinizle birleştirin. Umarım sizin de faydanıza olur.
Selam! O eklentiyle randevu tarihini erkene çekme ihtimalin var, ama garanti değil maalesef. Yoğunluğa ve sistemdeki uygunluk durumuna bağlı. Sürekli tarayıp bakman gerekebilir, umarım istediğin tarihe yaklaşırsın! Bol şans! 😊
Maalesef randevu tarihi otomatik olarak kaydırılabilir. Ama eklentiyin "ilk istediğim tarihe" randevu vereceği bir garantisi yok.