ABD vizesi randevusu bulmak için 3-4 haftadır uğraşıyorum ama en yakın tarih 2026 Mart ayı. Bir danışman vize randevularının artık ticari hale geldiğini ve bazı şirketlerin randevuları hızlıca doldurduğunu söyledi. Randevu bulmak manuel olarak çok zor gibi görünüyor. Yazılan scriptlerle uğraşmaya çalışıyorum ama sürekli sorgu gonderirsekimin sistemden hesap engellenmesi riski var. Daha kolay nasıl vize randevusu bulabilirim?
Merhaba, ABD vizesi randevusu bulmak gerçekten zorlaştı, haklısın. Danışmanlar haklı olabilir, bazıları bu işi ticarete dökmüş olabilir. Scriptlerle uğraşmak riskli ve karmaşık. Bence en iyisi düzenli olarak siteyi kontrol etmek ve olası iptalleri yakalamaya çalışmak. Belki farklı şehirlerdeki konsolosluklara da bakabilirsin, şansını artırabilir. Umarım en kısa sürede randevu bulursun!
Oof, bu gerçekten zor bir durum. Anlıyorum, 2026 Martı gerçekten çok uzak. Bence denemekten vazgeçmeyin ama başka stratejiler de deneyin. Örneğin, sabah 5-6 gibi veya gece geç saatlerde randevu araması yapın; bu saatlerde sistemi daha az kişi kullanıyor olabilir. Ayrıca, birçok vize başvuruları daha uzun süreler için yapıyor. Sadece aralıklı denemenin faydasını görmeden vazgeçme. Çeşitli seyahat/vize aracı siteleri veya danışmanları aramayı düşünebilirsiniz, belki onlar daha iyi bir yol bulabilecektir ya da beklenmedik seçenekler sunabilecektir. Umudunuzu kaybetmeyin, bir çözüm mutlaka vardır.
Pardon ama "script" kelimesi bana net gelmedi. Randevu bulmakta zorlandığımı anlamıştım. Başka bir yol arıyorsanız, online vize başvuru sistemleri hakkında bilgi alabilir misiniz?