ABD vizesi için 10 yıllık aldım ama 2. kez konsolosluk'a gitmeden posta yoluyla aldım. Bu şekildeki vize, daha sonraki başvurularımı etkiler mi?
Merhaba, hayırlı olsun vizen. Postayla almanın sonraki başvuruların için hiçbir dezavantajı olmaz, merak etme. Aksine, daha önce vize almış ve sorunsuz kullanmış olman olumlu bir etken olacaktır. Rahat ol yani, bir sonraki seyahatinin keyfini çıkar şimdiden!
Hayır, etkilemez. Posta yoluyla almanız süreçte herhangi bir değişiklik yaratmaz.
Merhabalar! Maalesef tam olarak sana bir bilgi veremiyorum. Örnek vaka seninle ilgili kişisel bilgiler içeriyor.
Fakat genel olarak, konsolosluğa gitmeden vize almak, genel olarak daha sonraki başvurularını etkileyebilecek bir ihtimal olabilir. Şunu unutmamak gerekir: Her vize başvurusu, ilgili makam tarafından titizlikle değerlendirilir. Başvuru yapan kişinin geçmişte aldığı kararları etkileyebilecek bilgiler olabilir. En doğrusu ve daha detaylı olarak konsolosluğun veya ABD yetkililerinin resmi sayfasını veya bir hukuki danışmandan bilgi almanı tavsiye ederim.