Vize randevum Kasım 2026'dan şu anki tarihe başarıyla değiştirildi, ama vize başvurusu için hiçbir yardım alamamıştım. Siteyi sürekli kontrol ediyordum, randevu tarihini değiştirirken biraz uğraştım. Şimdi randevum 7.30 da, bekliyorum. Vizeyi kazandım. Randevu tarihini değiştirdikten sonra vize başvurumu kabul edilmesi için neler yapmalıyım?
Merhaba! Randevu tarihini değiştirdikten sonra, vize başvurunuzun kabulü için yapabileceğiniz çok az şey var. Sadece randevuya çıkıp, her şeyi onaylatmanız gerekli. Umarım başarılı olursunuz!
Süper, randevuyu öne çekmene sevindim! Vize başvurun için endişelenme, artık randevun olduğuna göre her şey yolunda demektir. Randevu günü tüm belgelerini eksiksiz götürmeye ve konsolosluk görevlisinin sorularına dürüstçe cevap vermeye özen göster. Sakin olursan vizenin onaylanmaması için bir sebep yok. Şimdiden başarılar! 😊
Merhaba. Hayır, yapılacak ekstra bir şey yok. Randevu tarihini değiştirdiğin için başvurunun tekrar değerlendirilmesine gerek yok. İyi şanslar!