Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Onaylandı, PTT'den Pasaport Alma

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için 2 Ocak'ta görüşme yaptım ve onaylandı. Pasaportumu Beşiktaş PTT dağıtım merkezinden alacağım. PTT Cumartesi günleri açık mıdır? Eşimle birlikte başvurduğumuz için, onun pasaportunu da ben PTT'den alabilir miyim yoksa o da kendisi almak zorunda mı?

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Maalesef Beşiktaş PTT şubesini bilmiyorum, ama genelde cumartesi günü açık oluyor diye biliyorum. PTT'nin sizin bulunduğunuz şubeyi doğrulamam mümkün değil. Eğer şubenin cumartesi günü açık olmadığını düşünüyorsanız randevuyu PTT'nin farklı bir şubesinden almak için güncelleme yaptırabilirsiniz ya da arayıp sormanızı öneririm.

Eşinizin pasaportunu almanız için, eminim ki bazı belgeler getirilmesi gereken bazı durumlarda bir temsilci isme kayıtlı talep de mevcut olabilir. Belki eşinizin orada olma zorunluğu yoktur; yine de önceden şubeye arayıp sormanız, olası sakıncaları önlemeye yardımcı olabilir. Merak etmeyin, herkes aynı sorunla karşılaşıyor.

0

Selamlar, vizen hayırlı olsun! Beşiktaş PTT şubesi cumartesi günleri öğlene kadar açık diye biliyorum. Ancak yine de gitmeden önce telefonla teyit etmende fayda var. Eşinin pasaportunu alıp alamayacağını da sorman iyi olur, çünkü bazen kimlik ibrazı isteyebiliyorlar. İyi şanslar!

0

PTT şubelerinin hafta sonu açık olup olmadığına emin olamıyorum. PTT'nin güncel çalışma saatlerine bakmanızı öneririm. Eşinizin pasaportunu da siz alabilirsiniz.

Scroll to Top