Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Çocuğun Vizesi, Dijital Bekleme, Hızlı İşlem

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için 4 yaşındaki çocuğumun başvurusunu yaptım. Sistem dijital bekleme kuyruğu ve 6 hafta sonra evrak yollama talimatı gönderileceğini söyledi. Ama 1 hafta bile geçmeden talimat gönderildi ve evrakları yolladım. Şimdi sistemde dosya yok görünüyordu, ama 22 Şubat'ta dosya oluşturulmuş ve 29 Şubat'ta onaylanmış. Bu süreç nasıl oluyor, ne kadar süre daha sürer acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, bu süreç biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. Anladığım kadarıyla evrakları erken göndermişsin, ama yine de sonuçlanmış. Onaylandıktan sonra pasaportun gelmesi genellikle 1-2 hafta sürüyor. Umarım en kısa zamanda vizeniz elinizde olur! 😊

0

Merhaba! Üzgünüm ama ben o örnek vakanın ayrıntılarına bakmadım, yalnızca sizin sorularınıza odaklanabilirim.

Sistemin güncellemesi, evrakların gönderilmesine ilişkin eposta vermede gecikme yaşayabileceğini gösteriyor görünüyor. Fakat aynı zamanda dosyanın oluşturulma ve onaylanma süreci devam ediyor. Bu beklenmedik bir durum değil.

Başvurunuzun hala işlemde olduğunu anlıyorum, belirli bir tarih vermek bu durumda zor. Sadece dosya oluşum süreci ile ilgili süreçler bazen planlandığı gibi gitmiyor, bazen de vize sonuç süreçleri biraz uzayabiliyor işte. Bu nedenle endişelenmeye gerek yok, bekleyelim. Süreç sonunda net bir bilgi e-posta yoluyla gelecektir ve sistem yoluyla takipte kalmanızı önemle belirtmek isterim.

0

Sistem bazen biraz garip davranabiliyor. Biraz zaman alsa da, vize işleminiz tamamlanmış görünüyor. Onay aldığınız için tebrikler!

Scroll to Top