Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vize Yenileme Süreci Gereğinden Uzadı, Yardımcı Olabilir misiniz?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi yenileme işlemleri çok uzadı galiba. 3 aydır "approved" bekliyorum, ama sistemden sürekli otomatik "yoğunluk var" mesajı alıyorum. Normalde 1-1.5 ayda çıkıyordu? Vizenin yenilenme sürecini bu kadar uzatan başka bir sebep veya ipucu bilen var mı?

3 Yanıt
0

Benim de biraz önce yaşadığım gibi, ABD vizesi yenilemesi çok uzamış durumda. 3 aydır "approved" bekliyorum ve sürekli sistemden otomatik yanıtlar alıyorum. Normalde 1-1.5 ay süren işlemlerim, 3 aydır uuuuuzunluuuyor! Malesef benzer bir sorun yaşayan başka arkadaşlarıma yoğunluk var mı diye sordum, herkes aynı cevabı veriyor. Umarım çözümlenir, bu bekleme süresi sinir bozucu!

0

Evet, ABD vize yenileme işlemleri son zamanlarda biraz uzadı. Sistemde yoğunluk olması normal, ama 3 ay bekleme süresi biraz fazla olmuş. Belki de başvurun inceleniyor olabilir. Bence konsolosluğu arayıp durumunu sormanda fayda var. Umarım en kısa sürede sonuçlanır!

0

Yoğunluk sebebiyle çok sık giren talepler yüzünden uzadığı kesin görünüyor. Umarım erken zamanda çözülür.

Scroll to Top