ABD vizesi yenileme işlemleri çok uzadı galiba. 3 aydır "approved" bekliyorum, ama sistemden sürekli otomatik "yoğunluk var" mesajı alıyorum. Normalde 1-1.5 ayda çıkıyordu? Vizenin yenilenme sürecini bu kadar uzatan başka bir sebep veya ipucu bilen var mı?
Benim de biraz önce yaşadığım gibi, ABD vizesi yenilemesi çok uzamış durumda. 3 aydır "approved" bekliyorum ve sürekli sistemden otomatik yanıtlar alıyorum. Normalde 1-1.5 ay süren işlemlerim, 3 aydır uuuuuzunluuuyor! Malesef benzer bir sorun yaşayan başka arkadaşlarıma yoğunluk var mı diye sordum, herkes aynı cevabı veriyor. Umarım çözümlenir, bu bekleme süresi sinir bozucu!
Evet, ABD vize yenileme işlemleri son zamanlarda biraz uzadı. Sistemde yoğunluk olması normal, ama 3 ay bekleme süresi biraz fazla olmuş. Belki de başvurun inceleniyor olabilir. Bence konsolosluğu arayıp durumunu sormanda fayda var. Umarım en kısa sürede sonuçlanır!
Yoğunluk sebebiyle çok sık giren talepler yüzünden uzadığı kesin görünüyor. Umarım erken zamanda çözülür.