Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Yatırım Vizesi İçin Dürüstlük ve Profil Oluşturma

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için turist vizesi alıp master yerine orada yatırım mı yapmayı planlıyorum? Dürüst davranıp yatırım planımı belirtmeli miyim? Daha önce yurt dışı tecrübesi olmayan biri için nasıl bir profil oluşturmalıyım?

3 Yanıt
0

Dostum, ABD vizesi için turist vizesi almak ve yatırım yapmak konusunda dürüst olman önerilir. "Master yerine yatırım" fikrini örtbas etmek yerine, durumu olabildiğince net ve gerçekçi anlatırsan işin daha kolay olur. Başvuru formunda dürüst olduğun sürece, yatırım planın kabul görebilir mi diye düşünme. Elbette, abd'ye yabancı biri olarak yatırım amacıyla gitmende belirli zorluklar olabileceğini varsayıyorum. Sen ilk olarak ABD'de vaktin çok geniş zaman dilimi içerisinde yapılacak olan araştırmalar çerçevesinde vaktinin büyük bir kısmını harcayacağını , buna dair ciddi dokümanı olduğunu ve bunu yaparken bir plan, öncelikler olduğunu vurgulamalısın. Daha önce yurt dışında bulunmadıysan, bu konu için net planlar ve kesinlikle maddi kaynak gösterilmesi gereken bir projen olduğunu aklında tutman önemli. Bu dikkate alındığında, vize ihtimallerini olumluluğa doğru eğende bir profil ortaya çıkarmanı sağlayacak. Başkaları yapmadı diye bir şey düşünmene gerek yok. Senin durumunun kendine özgü olduğunu başvuruda rahatlıkla ifade edebilirsin. Özetle: dürüstlük, her şeyin en önemlisi. İşin püf noktası, vizyon oluşturup bunun olasılığını savunmak ve bunu sunabilmek.

0

Selamlar! Turist vizesiyle yatırım yapma planın varsa, başvuru formunda dürüst olman en iyisi. Aksi takdirde vizen reddedilebilir. Yurt dışı tecrüben yoksa, Türkiye'deki güçlü bağlarını (iş, aile, mal varlığı gibi) vurgulayarak geri döneceğine dair güven vermen önemli. Başvurunda bu durumu net bir şekilde açıklaman, vize alma şansını artırabilir. Bol şans!

0

Vize başvurunda dürüst olmanız en iyisidir. Yatırım planı, vize görüşmenizin olumlu etkilenmesini sağlayabilir. Yurt dışı tecrübesi olmayanlar için sağlam bir akademik geçmiş ve geleceğe yönelik plan önemlidir.

Scroll to Top