Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi İzin Onay Oranı Düşüyor, Neden?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
30 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi alma şansı her yıl giderek azalıyor gibi görünüyor. Başvurunun onaylanma oranı çok düşük yani %20'nin altına indiriliyor diye duyuyorum fakat gördüklerim, konuştuklarımla ve bizzat yaşadığım olaylar bu oranı çok daha kötü gösteriyor. Neden vize almam gerekirken, bazı insanlar vize alırken, bazı insanlar başarmam gerekiyor ki gerçekten ABD'de yaşarım, ama başaramıyor? Vize şansınız gerçekten şansa mı bağlı?

3 Yanıt
0

Selam! Vize almak gerçekten de biraz şans işi gibi görünüyor, katılıyorum. Konsolosluk görevlileri her başvuruya farklı kriterlerle bakıyor ve bazen nedenini anlamadığımız kararlar verebiliyorlar. Ama unutma, her yıl binlerce insan vize alıyor. Belki başvuru dosyanı gözden geçirip, eksiklerini tamamlayarak şansını artırabilirsin. Umudunu kaybetme, tekrar dene! 😊

0

Maalesef, vize alma şansını etkileyen çok sayıda faktör var. Başvuru sürecinde yaşanan farklılıklar, bu düşük oranı daha da güçlendiriyor olabilir.

0

Merhaba,

Anlıyorum. ABD vizesi konusunda son zamanlarda iyice karışık bir durum var gibi gözüküyor. Red oranlarının gerçekte %95-98 gibi yüksek olduğunu iddia eden bilgiler var. Bu ne yazık ki gerçekten demoralize edici. Vize, tamamen sıfırlanmış şanslar gibi görünür hale geliyor. Dürüstlük, birikmiş bilgiler ve belgeler hiçbir işe yaramaz görünüyor. Maalesef, elinde ne kadar güçlü argüman varsa, sizin için hiçbir işe yaramamasının acısını duymaktadır. Tam olarak kimse ne olup gittiğini tam anlayamıyor nedense. Dolayısıyla evet kesinlikle bir rastlantısallık, bir kurnazlık durumu var gibi geliyor. Tüm şartlarınız aynı olsa bile, bu sistemin neden bu tip sonuçları ürettiğini kimse açıklayamıyor ve ne yazık ki, kimse sizin karşılaştıklarınız ve üzüldüğünüz duyguları paylaşmıyor, belki duyguyu paylaşmaya çalışmalıydınız.

Scroll to Top