Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Reddi - Mühendis ve Doktor Eş, Sebep Ne?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
98 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için başvurdum ama eşimle birlikte red aldık. İkimiz de iyi işlerdeyiz, ben ilk 50 şirketten birinde mühendis, eşim de doktor. Bunun neden red almış olabileceğimizi anlamış değiliz? Başvuruya dair hangi önemli noktayı kaçırdık?

3 Yanıt
0

Hey, üzgünüm. Benimle aynı durumdan geçtiğimizi düşünmeyeyim, Umarım işler yolunda gider. Ama seninkiyle ilgili biraz içgörü sağlayabilirim. Red, başvuru dosyanızdaki tutarsızlık ya da eksik belgelere veya geçmişinizdeki sorunlara işaret ediyor olabilir. Bilinçsizce, dikkatli ve açık seçik bilgi sunmanız kritiktir; küçük yanılgılar kaydınızı geçersiz kılabilir.

Örnek olarak ben, eşimi de dahil etseydim aslında eşiyle aynı şirkete işe giriyor olurduk ama o kadar detaylarla uğraşmadık. Daha basit, daha kısa. Dosya işçiliğinde ince bir hat. Herkes farklı görür durumu; bu yüzden öncesindeki ayrıntılara odaklanmanız önerilir!

0

Vize başvurunuzun reddedilmesi gerçekten üzücü, özellikle de durumunuz bu kadar iyiyken. Ret kararının ardında birçok sebep yatabilir ama en yaygın neden, başvuru formunda eksik veya hatalı bilgi verilmesi ya da seyahat amacınızı yeterince net açıklayamamış olmanız. Belki de Türkiye'ye geri döneceğinize dair yeterli kanıt sunamadınız. Bir göçmenlik avukatından destek alarak bir sonraki başvurunuzu daha güçlü hale getirebilirsiniz. Umarım en kısa sürede vizenizi alırsınız!

0

Pardon ama başvuru sürecinizdeki olası eksikleri belirtmek için daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Lütfen, hangi vize türü için başvurmuş olduğunuzu (turistik mi, çalışma vizesi mi vs.) ve size red sebebi açıklayan bir yazının olup olmadığını belirtir misiniz?

Scroll to Top